skip to main
|
skip to sidebar
måndag 21 november 2011
Nyårsmenyn 2011 - dessert
Kulfi på hjortron och punsch
2 dl vispad grädde
1 burk kondenserad mjölk
1 dl hjortronsylt
1/2 dl punsch
Blandas samman och fryses i muffinsplåt eller små portionsformar. Ta fram 10 min före servering.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
VILL DU OCKSÅ FÅ ETT GLADARE OCH BÄTTRE LIV?
Bli medlem i SPRUCE UP! Champagne-klubb.
Kostnadsfritt, enkelt och snabbt.
Välkommen (klick).
Följ med till Champagne
Reseguiden till Champagne
Champagne-lådan
Beställ ditt trepack direkt på nätet
Champagne - din guide till bubblornas värld
Boken om champagne
Bloggarkiv
▼
2011
(15)
▼
november
(5)
Nyårsmenyn 2011 - dessert
Nyårsmenyn 2011 - ost
Nyårsmenyn 2011 - huvudrätt
Nyårsmenyn 2011 - förrätt II
Nyårsmenyn 2011 - förrätt I
►
juni
(1)
►
maj
(6)
►
april
(1)
►
februari
(1)
►
januari
(1)
►
2010
(57)
►
december
(6)
►
november
(8)
►
oktober
(3)
►
augusti
(4)
►
juli
(2)
►
juni
(5)
►
maj
(11)
►
april
(10)
►
mars
(4)
►
februari
(2)
►
januari
(2)
►
2009
(85)
►
december
(5)
►
november
(7)
►
oktober
(7)
►
september
(17)
►
augusti
(15)
►
juli
(21)
►
juni
(11)
►
januari
(2)
►
2008
(2)
►
december
(1)
►
november
(1)
Relaterade webbplatser
SPRUCE UP!
Goda Spanska Viner
Min blogglista
Matälskaren
Post-Coronans matkultur - Ett nytt förtroende för matkunnandet
3 år sedan
Puttes Vinspalt
Indian Wine: V A Reserve Collection
7 år sedan
Two Swedish Cottages
Arets projekt
14 år sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar